Bruker du noen gang sminke eller appellprodukter som du ikke helt elsker?

det ansiktet du gjør når du skjønner at du har brukt lotion i en måned som du bare føler deg så i dag.
Bruker du noen gang ting du bare føler deg så på?

Meg: Oh, Gosh, ja. Jeg gjør det hele tiden … og det svaret føles på en eller annen måte feil siden det er så mye gode ting der ute, ikke sant? Hvorfor bruke noe som ikke helt treffer deg når mange steder har en god returpolitikk?

ANNONSE

Til det jeg sier, “Jeg dunno …” Det skjer vanligvis siden jeg kjøpte noe på et innfall mens jeg gjorde ikke-skjønnhetshopping på Trader Joe eller mål eller et annet sted, så vel som senere mistet kvitteringen, så senere regner jeg senere som jeg kan som Vel, fortsett å bruke tingen for å få pengene mine verdt.

Andre ganger, det skjer siden jeg liker noe tilstrekkelig til å fortsette å bruke det … selv om jeg aldri ble helt blåst bort av den. Jeg fortsetter å bruke det som en robot til neste store ting kommer sammen (fordi det alltid er en mer neste stor ting).

ANNONSE

Hva med deg?

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post