Har du noen gang hatt en mullet?

Gjør mullet flott igjen!
For posten er jeg ikke anti-mullet. Faktisk har jeg en dyp abidende kjærlighet og takknemlighet for Connor Claire’s Baby Mullet!

Jeg har også hatt en mullet før, men det var utilsiktet. En stylist på en Froufrou San Francisco salong jeg pleide å gå til “razored” håret mitt litt for entusiastisk en gang, så heller enn å forlate med “J. Lo’s Senest Hair “(som var hvordan stylisten solgte meg på ideen), jeg dro med bratte, shaggy, frakoblede lag – eller i vanlig snakk, et helvete av en mullet.

ANNONSE

Jeg har sett mullets som fungerer på folk, men … Denne fungerte ikke på meg.

Håret mitt er bølgete på de øverste lagene og rett under, så de øverste delene puffet opp og utstrålet utover som en bolle kutt som tok en veldig, veldig feil sving, og de rette delene under holdt flatt. Den eneste måten jeg kunne bære håret mitt på og få det til å se halvveis anstendig var å rette det ut, og selv da så jeg fortsatt som en filippinsk Carol Brady impersonator. I flere måneder hadde jeg håret mitt opp i en hestehale.

Var det den verste hårklippen jeg noensinne har hatt? Naw, men den utilsiktede mullet er helt der oppe. lett topp 5 av alle de dårlige.

ANNONSE

Hva med deg? Har du noen gang hatt en mullet?

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post