#FoundationFocus: Mest matt med en subtil rosa glans ved bruk av Mac Studio Fix Fluid SPF 15 og Strobe Cream i Pinklite

Naturlig utseende hud med et klassisk Mac Foundation
Dette Mac Classic Foundation er fremdeles en av favorittene mine!

Jeg kastet den waaaaaaay tilbake til den gamle skolen i dag med MAC Studio Fix Fluid Foundation.

ANNONSE

Kom, Mac -jenter, jeg vet at du har gått gjennom en fase da du hadde på deg dette et øyeblikk. Jeg vet at jeg absolutt gjorde det! Det var syltetøyet mitt på dagen. Jeg snakker sent på 90 -tallet, begynnelsen av 2000 -tallet. Det var det første MAC -stiftelsen jeg noensinne har prøvd.

Å, problemet jeg fikk til mens jeg hadde på meg dette … så flott.

Mac Studio Fix Fluid – Old School og Effective!
Full dekning Matte Mac Studio Fix Fluid er grunnlaget jeg tenker på når jeg ser for klassisk GLAM Mac-sminke, men her er avtalen: det er overraskende fleksibelt. Du kan enkelt endre utseendet på det hvis du føler deg kreativ, og det var slik jeg følte i morges etter at jeg likte denne videoen med Mac -artisten Nemah Hasan.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Hun blander Studio Fix Fluid Foundation med Pinklite Strobecream …

Så geni, ikke sant? Hvorfor tenkte jeg aldri å prøve det?

Uansett inspirerte det meg, så i dag satte jeg mitt eget spinn på det. Jeg gjorde et stort sett matt, hudfokusert sminkeutseende med en subtil rosa glans. Jeg synes det er ganske ren og naturlig utseende, som jeg har elsket i det siste.

Slik gjorde jeg grunnlaget …

1. Forbered huden din først ved å sprite noen få sprayer med fuktighetsgivende Mac Prep + Prime Fix +.

Min kjærlighet, alltid og for alltid, Mac Fix+
Fuktige meeeeee
LOL! Jeg ser ut som om jeg nettopp kom ut av en havbasj på dette bildet! Ansiktet mitt er gjennomvåt. For rekorden er det ikke lett å ta et selvportrett når du sprayer ansiktet ditt med Fix+.

Jeg gjør dette for å fukte huden min og få fundamentet til å se jevnere ut.

2. Prime huden din med Mac Prep + Prime Skin.

Just a dab
I dag var første gang jeg prøvde denne utjevne ansiktsgrunning. Den fargeløse formelen består av bittesmå, forførende gnister som jeg egentlig ikke kan se når de er blandet inn, med mindre jeg ser veldig nøye på. Jeg liker det. Det glatter ‘ze porene mens du delikat velsigner deg med utstråling. Ah …

Ikke glem å la det tørke før du bruker foundation.
3. Bland like deler Mac Studio Fix Fluid Foundation og Mac Strobe Cream i Pinklite.

Mac Studio Fix Fluid SPF 15 i NC42, Mac Strobecream i Pinklite, og 190 Foundation Brush
Legge til Pinklite Strobe Cream Sheers ut studiofiksen væske litt.

Jeg ønsket å holde glansen på kinnene og haken, så da jeg ble laget med grunnlaget, satte jeg pannen og sidene av nesen min med en liten Mac -mineraliserende slinfinish naturlig i middels gylden ved hjelp av en Mac 140s syntetisk viftebørste.

Jeg blandet like deler på baksiden av hånden.
Fingrene fungerer også, men jeg følte meg fancy i dag.

Mest matt med en svak rosa glans
2. Det siste utseendet

Skinnnnn
Jeg holdt resten av sminken ganske naturlig for å velge det overordnede temaet, og her er en rask sammenbrudd …

Øyne: Mac Groundwork Paint Pot blandet med ansiktsolje og påført lokkene mine, to strøk med Mac Bold & Bad Lash Mascara på mine vipper, og Mac Lord It Up Pearlglide Intense Eye Liner smørte ut på øvre og nedre vippelinjer; Mac Brow Sculpt Brow Pencil pigget i brynene mine og sett med fordeler klar bryngel.

Kinnene: Mac Patentpolish Lip Pencil i kreativ brukt som krem ​​rødme.

LIPS: MAC Nicki Minaj Lipstick in Nicki’s Nude

ANNONSE

Og det beskriver stort sett sminkestemningen min i dag. What was yours?

Your friendly neighborhood appeal addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post