Sjekk inn: Creative Mascara Placement, en sminkeuniform og Jones Road Appeal

med mine medpiloter!
Jeg prøvde å ta dette bildet alene, men sidekick og sidekick (navnet hans er Teddy, forresten, og han går på alle eventyrene i disse dager!) Ønsket på handlingen.

Kreativ mascara -plassering

Jeg skjønte et par sminkerelaterte ting i går. appellere epifanier, så å si. Først av alt, la oss snakke mascara. Spesielt mascara -plassering!

ANNONSE

Jeg leste et sted som påførte mascara bare på den ytre halvdelen av de øvre vippene – og etterlater den indre halvdelen helt nakne – får øynene til å fremstå mye mer løftet, fordi de tykkere vippene trekker all oppmerksomhet på det ytre hjørnet. Jeg prøvde det i går, og se og se, det fungerer absolutt!

Det er en liten finjustering, og sannsynligvis mye tydeligere for folk som elsker sminke, men jeg ser absolutt en forskjell.

Det er en så automatisk rutine for meg å belegge hver eneste vipp med mascara, så jeg vet ikke hvor lenge jeg vil holde det oppe, men jeg liker effekten. Prøv det! Og gi meg beskjed hvis du ser en forskjell.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

En sminkeuniform

Jeg har tatt en beslutning om å også prøve noe nytt denne uken – en sminkeuniform. Jeg har på meg et lignende øye og kinn hver dag-svartbrun vinget foring, mascara på den ytre halvdelen av de øvre vippene og en vask av varm rødme-med en annen fet leppestift hver dag i uken. I går var en varm lys rød, mac mote arv.

Sikkerhetsbelt, men gjør det mote
Jeg trenger virkelig å bare morgenene mine, og jeg tror å bruke en annen leppe med samme øye og kinn vil gi meg litt fleksibilitet, mens jeg fremdeles gir meg struktur. Jeg kjeder meg kanskje onsdag, men jeg skal prøve det likevel. Hvis det fungerer, kanskje neste uke skal jeg bruke den samme leppestiften, og bytte ut forskjellige nyanser av lyse vingede somle.

Jones Road Beauty?

En siste ting. Jeg vurderer noen få ting fra Bobbi Browns nye minimalistiske sminkelinje, Jones Road Beauty. Har du prøvd noe ennå? Jeg er interessert i eyeliner (den vant en Allure Best Of Appeal Award), Miracle Balm (selv om jeg ikke er helt sikker på hva det er akkurat … et grunnlag? En rødme? En bronzer?) Og leppen og kinnstokken . Hvis du har funnet noe bra, må du huske å slippe en kommentar til meg nedenfor.

ANNONSE

Ha en god tirsdag, og snakk til deg snart.

Din vennlige appellavhengig i nabolaget,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post