Mac Unsung Hero: Nymphette Lipglass

Mac Nymphette Lipglass samt jeg møttes på en Mac -teller rundt 10 år tilbake da en vennlig Mac Makeup -artist introduserte oss.

Du forstår nøyaktig hvordan det gikk – gnister! Vi hadde fantastisk kjemi fra starten av, så vel som den skinnende Golden Pink Lipgloss, fortsatte med å bli en av mine MAC-favoritter gjennom tidene. Til i dag er det en stift i mange av mine utseende med smokey øyne.

ANNONSE

Fordi nymfette pakker mye pigment, kan jeg bruke det uten lag med leppestift og/eller lipliner under.

ANNONSE

For meg er resultatet et enkelt, luftig, nøytralt leppeutseende som står tidens prøve.

Har du møtt nymfette?

Din vennlige fellesskapets skjønnhetsavhengige,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post