Se opp, porene! Den nye Nars Pro-Prime Instant Line & Pore Perfector har det for deg

Nyeste Nars Obsession: Den nye Pro-Prime Instant Line & Pore Perfector ($ 28)
Tok meg et varmt sekund å komme seg rundt for å prøve nars pro-prime instant line & pore perfector, nars nyeste ansiktsprodukt, fordi, la oss være ekte, jeg blir veldig lett distrahert av vakre farger (se: høy grip, endelig kutt, Narsissist Eye Palette), og Instant Line & Pore Perfector er FN-bemerkelsesverdig fargeløs.

Men jeg tok endelig det ut for en tur i denne uken, og jeg er glad jeg gjorde.

ANNONSE

Navnet sier ganske mye alt: Pro-Prime Instant Line & Pore Perfector. En fargeløs primer i pinneform, du bruker den målrettet visse områder i ansiktet hvor du vil glatte ut fine linjer og porer.

Ifølge NARS, “Line og porefyllingsmikrosfærer” i formelen, sammen med hyaluronsyre, glatt hud og forsiktig klumpete fine linjer. Tingene har også noe som kalles “sfærisk linjeutjevningspulver”, som gjør rynker mindre synlige av et trick av lys. De reflekterer jevnt og lyser opp de mørke områdene i rynkene selv.

Formelen føles som en lett, ikke-klebrig, ikke-fettete balsam. Bare glide pinnen på toppen av hvor du vil ha litt utjevning, og velg deretter ansiktsprodukter på toppen.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg har brukt det som et sted “Perfector” denne uken på toppen av min normale primer, MAC Natural Radiance. Etter at jeg har jobbet med en naturlig utstrekning i huden min, sveiper jeg øyeblikkelig linje og pore perfector på kinnene mine, under mine øyne og rundt min munn – stedene hvor porene mine og fine linjer trenger alvorlig mellowing. Deretter blander jeg det med fingrene mine.

Bam! Forskjellen er ganske dramatisk, tror jeg, både i person og i bilder. På huden min ser det ut til å gjøre grunnlag, concealer, pulver og alle produktene jeg regelmessig bruker ser så mye jevnere, som er, um, hei! – RÅTT!

Jeg planlegger å lagre en eller to mye mer pinner når den offisielt lanserer neste måned.

FYI, du vil kanskje ikke forlate dette liggende, fordi din betydelige andre kan feile det for et rør av chapstick.

Fordi det er det det ser ut til meg.

El Hub, vær oppmerksom på: Dette er rettet mot deg!

Pris: $ 28
Tilgjengelighet: Kommer 1. februar til nars tellere, butikker og narscosmetics.com
Makeup and Appeal Blog Rating: a

Tim Gunn !!!

Jeg er overbevist om at han (Mr. Tim Gunn) er den lange, tapt fairy God-onkelen jeg var alltid angitt å ha.

Jeg elsker den mannen.

Uansett har han et nytt show på livstid som debuterte i går kveld kalt under Gunn. I utgangspunktet er det som stemmen, men med mote designere.

Likte du det? Hva syntes du? Jeg … tror jeg ville like det kanskje litt mye mer enn jeg egentlig gjorde.

Det var litt tregt og veldig loooong, som kanskje det må kondenseres ned fra 90 minutter til 30.

Og det er ingen kule stoler som vender rundt eller store røde knapper for å trykke (som i stemmen).

I dunno… I’ll give it at least one a lot more try.

Oh, and while I was enjoying it last night, I happened to catch a commercial for Lifetime’s upcoming flowers in the Attic.

Can I just say, “STOKED?!”

ANNONSE

I loved those V.C. Andrews books when I was in middle school. The Tivo is already prepped and primed to record it tomorrow night.

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post