Hvilken appellvedlikehold har du en tendens til å forsømme?

Telefonsamtaler meg Sasquatch …
Er det negler? Voksing? Å få håret ditt gjorde?

Meg, jeg har en tendens til å se bort fra barbering, men bare om vinteren. Hvis ingen kommer til å se mine skinn eller mine “groper, finner jeg også at jeg også kan bruke den ekstra pelsen for å holde seg varm, haha!

ANNONSE

Om sommeren, annen historie. Jeg er på den som ABS på Ryan Phillippe. Jeg er som en terminator når den gjelder hårfjerning, så vel som jeg absolutt, vil positivt ikke stoppe før jeg er de-fuzzed.

Um … la oss se. Hva annet?

Tå maling. Ja, jeg er skyldig i å la pedikyr gå en uke eller to (eller tre) forbi deres prime. Faktisk har jeg en ganske chippy en ideell nå som trenger litt tending, le sukk …

Jeg er også ikke alltid utmerket om å få håret mitt kuttet på en jevnlig basis.

Det er rart. Da jeg hadde det kort (Chin-lengde) tilbake i begynnelsen av 2000-tallet, fikk jeg det kuttet i det minste når en måned, siden det øyeblikket jeg følte det krypet på baksiden av nakken, ville jeg bli gal!

ANNONSE

Men nå at det er lengre, kan jeg raskt la det gå en måned eller ofte to. Jeg kaster det bare i en hestehale eller en lav bolle, så vel som ikke å huske om det. For meg, å ha langt hår er lavere vedlikehold enn å ha det kort.

Gimme deeets, søtsaker. Fortell meg litt om appellrutiner. Hvilken appellvedlikehold har du en tendens til å forsømme?

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post