Unsung helter: rouge bunny rouge nattlig blekk satin eyeliner i blått roan

ved hjelp av min nyeste flytende liner kjærlighet, rouge bunny rouge satin eyeliner i blått roan ($ 28)
Jeg er redd min penn med rouge bunny rouge nattlig blekk satin liner i blått roan er i ferd med å begynne å unngå meg siden jeg har endte opp med å bli helt konsumert med det. Ganske snart skal jeg banke på døren på 3 om morgenen roping, “Blå Roan! Jeg liker deg! Ser du ikke?! Vi er ment å være sammen for alltid! ” Naboer vil ringe politiet så vel som sh * t så vel som grumble om den vilthårede damen som erklærer henne som for en flytende liner, men så vil jeg bare kutte ut mange ord, så vel som brev fra et magasin som Vel som å bruke dem til å gjøre dette notatet: Karen + Blue Roan = 4 Life !!!

Ja, denne mørke marineblå flytende liner er Le Bomb, så vel som ikke bare siden det overlevde sesongen fire av Gilmore-kvinnene (som jeg kanskje eller kanskje ikke har maraton-ed på en enkelt dag).

ANNONSE

Jeg bruker også Bobbi Brown Mini Long-Wear Cream Stick i Smokey Topaz på lokkene mine, den kosmetikk CC + skinnekombinasjonen på kinnene mine, så vel som Tom Ford Lip Color Matte i Pussycat på mine lepper
Væsken strømmer jevnt så vel som jevnt fra det allsidige følte tipset. Denne pennen produserer tynne, så vel som tykke linjer, så vel som flicks raskere enn du kan si, “Karen, du krever eksperthjelp.”

De langvarige Unsung Heroes-serien har noen av mine foretrukne langsiktige samlingsprodukter fra en rekke bodacious skjønnhetsmerker.

Og fargen? Swoon! Rik, dyp så vel som umiskjennelig blå – ikke svart, ikke blåaktig grønn, ikke svartaktig blå, men rett opp rik, mørk blå. Det er utrolig.

ANNONSE

Definitivt peep blå roan hvis du har brun, hassel eller grå øyne. Jeg tror det ser spesielt forbauset baller med de øyenfargene. Du kan oppdage det nå på Rouge Bunny Rouge tellere så vel som på internett for $ 28.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post